top of page
  • Foto van schrijverMarieke Daamen

DAADT - time for a change -


Voor de echte DAADT kenners is het geen verrassing. Ik, Marieke Daamen, sta al jaren aan het roer van DAADT en heb besloten per 1 november al mijn energie, passie en vooral enthousiasme in te zetten voor mijn eigen bureau.


Het voelt spannend, maar toch ook al heel vertrouwd. De vrijheid in het maken van mijn eigen keuzes en de uitdaging om er een succes van te maken. Het volledig zelfstandig zijn heeft me al een aantal interessante projecten en fijne samenwerkingen opgeleverd.


Vooral de interieurprojecten binnen de horeca blijven heel erg uitdagend. Daarin kan ik al mijn creativiteit en mijn kennis en jarenlange ervaring kwijt. Daarnaast is mijn werkweek niet compleet als ik me niet heb mogen bemoeien als projectmanager tijdens de realisatie of in het voorbereidende proces van een project.


Mocht je van mijn expertise gebruik willen maken, dan kom ik graag even kennismaken. En wie weet kunnen we daarna samen mooie en leuke projecten realiseren!

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page